ιστότοπος προγράμματος

SMART BEAR

Smart Big Data Platform to Offer Evidence-based Personalised Support for Healthy and Independent Living at Home’ — ‘SMART BEAR’

Eκδήλωση στο παράρτημα των ΚΑΠΗ Τρίπολης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON “SMART BEAR”

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο παράρτημα των ΚΑΠΗ (επί της οδού Ρήγα Φεραίου 5), δράση ενημέρωσης κοινού, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON “SMART BEAR”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας και Ψυχολόγος της Ομάδας Έργου κ. Σωτηρόπουλος Νικόλαος και Υπηρεσιακοί παράγοντες του Προγράμματος. Ο Δήμος Τρίπολης εκπροσωπήθηκε από την κ. Κούρο Ηλία, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης και Πρόεδρο των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των μελών του ΚΑΠΗ και όχι μόνο, σχετικά με τις παροχές και υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON “SMART BEAR”.

Η εκδήλωση κινήθηκε σε φιλικό κλίμα και οι παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν έντονα το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, ώστε να πετύχουν μία Υγιή και Ανεξάρτητη Διαβίωση, μέσα από την χρήση καθημερινών έξυπνων συσκευών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σετ των έξυπνων συσκευών και η τεχνική υποστήριξη θα παρέχονται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Ακόμα, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενημέρωσης του κοινού η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει στο επόμενο χρονικό διάστημα καινούργιες δραστηριότητες ενημέρωσης κοινού. Σκοπός των δραστηριοτήτων αυτών είναι η παρουσίαση του Προγράμματος στους συμπολίτες μας, που μπορούν να επωφεληθούν από την συμμετοχή τους στο “SMART BEAR”.

Πιο συγκεκριμένα, αυτές έχουν προγραμματιστεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες και τοποθεσίες:

  • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, στο παράρτημα του ΚΑΠΗ στην Τοπική Κοινότητα της Κερασίτσας στην Τεγέα.